Tarjoamme valikoituja luontoelämyksiä ympäri vuoden niin yksittäisille kulkijoille kuin isoillekin ryhmille. 

Ryhmäohjelmamme ovat osin toteutettavissa myös asiakkaan omissa tiloissa tai asiakkaan toivomassa sijainnissa, joten niiden tilaaminen osaksi tyky- , tyhy- tai virkistyspäivien oheen onnistuu myös helposti. Ryhmille tarjoamme myös cateringia, joka toteutetaan täysin avotulella.

Haluatko maksaa elämyksesi työnantajasi tarjoamalla edulla? Hyväksymme maksuvälineenä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin. Maksaminen näillä ei valitettavasti onnistu suoraan onlinessa, joten ota yhteyttä sähköpostilla info@loihakka.fi

Saitko lahjakortin? uusimmilla lahjakorteillamme (kortissa on pitkä merkkisarja) voit maksaa suoraan onlinessa. Vanhemmilla korteilla, joissa on vain 4 numeroinen koodi tai ei koodia ollenkaan maksaminen ei valitettavasti onnistu suoraan, joten ota yhteyttä sähköpostilla info@loihakka.fi 

Koe suomalaisen luonnon ihmeitä

Suomessa on neljä ainutlaatuista vuodenaikaa. Valoisa kesä, jolloin Oulussa on valoisaa öisinkin. Alueemme lintusto ja loppukesän marjavarannot ovat vertaansa vailla.

Värikäs syksy tuo mukanaan muuttolinnut, pimeät yöt ja puhdas luontomme muuttuu pikkuhiljaa sienien metsästäjän paratiisiksi, ennen pakkastalvea.

Talvet Oulussa ovat raikkaita ja täynnä lunta. On lämpimien villapaitojen ja tuulenpitävän takin aika. Talvi on myös pimeyden aikaa, mutta myös rauhan ja hiljaisuuden aikaa metsissämme.

Kukkiva kevät on myös villiyrttien aikaa. Keväällä ja alkukesällä luonto tarjoaa runsaan sadon luonnonvaraisia ​​syötäviä kasveja kenen tahansa poimittavaksi. Salaattien, mausteiden ja yrttijuomien valmistukseen on helppo kerätä tuoreita ja ravintoainepitoisia aineksia.

Suomessa on maailman suurin saaristo ja sen rannikolla on yli 80 000 saarta. Retkikohteenamme on Akion saari, joka on hiljalleen tulossa osaksi manteretta alueen voimakkaan maankohoaman myötä. Alueen pesimälinnut ovat sekä laji- että lukumäärältään runsaita ja ympäröivä merialue on tärkeä muuttolintujen levähdyspaikka.

Tiesitkö, että kaikilla ihmisillä on oikeus nauttia luonnosta missä tahansa Suomen maaseudulla maanomistuksesta riippumatta? ”Jokamiehen oikeudet” laajentavat Suomessa valtavasti liikkumisvapautta, mutta tuovat mukanaan myös vakavasti otettavia velvollisuuksia. Kaikista tärkeintä on kunnioitus luontoa ja ihmisiä kohtaan. Kultainen sääntö edellyttää halua säilyttää ja suojella luonnon koskematonta kauneutta ja ihmeitä tulevien sukupolvien iloksi.

Eräkokkikoulu ryhmille

Loihakan kokkikoulussa kokataan porukassa. Työkaluina mm. iloinen mieli ja avotuli. Tavoitteena on syödä mahat pinkeäksi itse valmistettua avotulella ruokaa.

 

Luontorastit

Tervetuloa Loihakan luontorasteille! 

Rakennamme reitin aina tilaisuutta varten asiakaan haluamaan paikkaan. Tätä ohjelmaa järjestämme ympäri vuoden ja vaativuudeltaan reitit ovat säädettävissä aina eskari-ikäisistä alan harrastajiin asti.

Luonnonkosmetiikkaa

Ihosi suojaa sinua ympäristön haitalliselta kuormitukselta joka päivä. Ihon kautta elimistöösi kuitenkin imeytyy myös kemikaaleja. Siksi on tärkeää huolehtia ihon hyvästä kunnosta – puhtain luonnonmukaisin tuottein. Suomen luonto on kautta aikojen tarjonnut parasta ja puhtainta kauneudenhoitoa suomalaiselle iholle. Luonnonkosmetiikka on luontoäidin hellä ja tehokas tapa huolehtia ihosi kauneudesta ja terveydestä.

Luonnonkosmetiikkakurssimme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ystäväporukan saunaillan ohjelmaksi, työporukoille, polttariporukoille, pikkujouluihin tai muille ryhmille. Koulutus tapahtuu asiakkaan tiloissa, ja sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Kurssilla valmistamme yhdessä luonnonmukaisia kasvohoitoja, jalkakylpyjä, naamioita, päänahkahoitoja ja hiushuuhteita. Unohda parabeenit, silikoni ja fenoksietanoli. Raaka-aineina käytämme suomalaisia tuttuja luonnonkasveja kuten nokkosta, voikukkaa, pihatähtimöä ja mesiangervoa. Muut raaka-aineet löytyvät helposti suomalaisesta peruskeittiöstä: kaurahiutaleet, hunaja, luonnonjogurtti…Helppoa ja hauskaa hemmottelua – luonnollisesti!

Matka sienten tai villivihannesten kiehtovaan maailmaan

Järjestämme ruokasienten tai villivihannesten maailmaan opastavia ohjelmia ryhmille satokaudella.

Ohjelmien aikana oppaamme perehdyttää osallistujia ja osallistuja oppii erottamaan näköislajit toisistaan.

Päivän päätteeksi nautitaan tulilla päivän satoa, eli opitaan sadon valmistuksesta ruoaksi asti.

Koe suomalaisen luonnon ihmeitä
€42

Koe suomalaisen luonnon ihmeitä – ryhmille
€32

Eräkokkikoulu ryhmille
€39

Luontorastit ryhmille
€36

Luonnonkosmetiikkaa ryhmille
€29

Matka sienten tai villivihannesten kiehtovaan maailmaan ryhmille
€47

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot jo varausta tehdessäsi.

Voimme palvellla suomeksi ja englanniksi. Muut kielet tilauksesta.

 

Otamme asiakkaidemme turvallisuuden vakavasti ja pidätämme oikeuden keskeyttää tilattu ohjelma epäsopivan vaatetuksen vuoksi kylmettymisen ehkäisemiseksi. 

AUKIOLOAJAT
Huskymme rakastavat työtään ja me rakastamme nähdä heiluvat hännät ja juoksemisen riemun. Tästä syystä kennelimme on avoinna vain tilauksesta: laumajohtajina haluamme varmistaa, että koirillamme on vähintään yksi täysi lepopäivä viikossa.