Avaamme kennelvierailujen nettiajanvarauksen heti, kun alue on siinä kunnossa….

Iloiset, ystävälliset Siperianhuskymme tarjoavat mielellään sinulle rekikyydin kimaltelevan lumen halki!

Kennelalueellamme voimme tarjota vierailijoille kokemusten lisäksi

Haluatko maksaa elämyksesi työnantajasi tarjoamalla edulla? Hyväksymme maksuvälineenä Smartumin ja ePassin. Maksaminen näillä ei valitettavasti onnistu suoraan onlinessa, joten ota yhteyttä sähköpostilla info@loihakka.fi

Saitko lahjakortin? uusimmilla lahjakorteillamme (kortissa on pitkä merkkisarja) voit maksaa suoraan onlinessa. Vanhemmilla korteilla, joissa on vain 4 numeroinen koodi tai ei koodia ollenkaan maksaminen ei valitettavasti onnistu suoraan, joten ota yhteyttä sähköpostilla info@loihakka.fi 

Palvelumme on lähes kokonaan esteetön. Jos etsit huskyelämystä henkilölle, jolla on liikkumisen rajoitteita, luethan lisää palvelumme  esteettömyydestä.

Suomessa talvilämpötilat ovat tyypillisesti nollan alapuolella ja sää voi olla tuulinen etenkin täällä meren rannalla. Vaikka rekemme on varustettu lämpimillä taljoilla, suosittelemme lämpimiä talvivaatteita, kuten muissakin talviurheilulajeissa. Voit parhaiten suojautua perinteisellä tavalla pukemalla kaksi tai kolme kerrosta vaatteita tuulenpitävän takin ja housujen alle. Parhaat talvikengät ovat pitkät ja lämpimät. Muista käyttää lämmintä hattua ja käsineitä!

Huskyt osaavat nauttia lumesta ja rakastavat juoksemista. Anna huskyjemme tarjota sinulle elämys talven ihmemaassa!

Kennelvierailu

Tervetuloa rekikoirien kotiin!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tapaamaan laumamme viehättäviä yksilöitä. Pienen perhekennelimme koiranjäseniin kuuluu kaiken ikäisiä huskyjä aina eläkeläisiin asti – jokainen huskymme on valmiina ryhtymään uudeksi parhaaksi ystäväksesi!

Voit myös osallistua kennelin päivittäisiin rutiineihin.

Husky Spin

Tervetuloa rekikoirien kotiin!

Tapaa laumamme viehättävät yksilöt ja lähde ajolle 1,5 km:n reitillemme maagisessa talvisessa kuusimetsässä. Rentoudu ystäviesi hyvässä seurassa kuuman juoman äärellä kammin tulen loimussa.

 

Lounas Spin

Tervetuloa rekikoirien kotiin!

Tapaa laumamme viehättävät yksilöt ja lähde ajolle 1,5 km:n reitillemme maagisessa talvisessa kuusimetsässä. Rentoudu ystäviesi hyvässä seurassa kermaisen lohikeiton äärellä kammin tulen loimussa.

Lohikeitto on laktoositon. Sisältää sipulia.

Tuntinen

Tuntisella kuulet kiehtovia tarinoita Siperianhuskyistä, niiden käytöstä sekä koirien ja reen käsittelystä.

Ohjelma jatkuu ystävällisten huskyjemme heiluvilla hännillä jotka ovat valmiina matkaan kanssasi! Kokeile musheroida (ajaa) rekeä itse ja tunne tämän alkukantaisen rodun  voimat (ajaminen on sallittua vai yli 12 vuotiaille).

Kynttiläillallinen kahdelle – Suomalaiseen tapaan

Romanttinen arktinen kokemus pariskunnille. Aloitamme kuumalla tervetuliaisjuomalla ja tutustumalla ystävällisiin huskyihimme tulen valaisemassa kennelissä. Valjastamme tiimin yhdessä ja lyhyen johdannon jälkeen tiimin käsittelystä on aika tutkia ikikuusikon arktista sinistä pimeyttä.

Huskytiimin työskentely sinisen pimeyden ja pehmeän valkoisen lumen maagisessa yhdistelmässä on unohtumaton kokemus. Koiravaljakko on yksi vanhimmista kulkuvälineistä, ja nukkuvan metsän hiljaisuus luo intiimin tunnelman. Kun palaamme kenneliin ja sanomme hyvää yötä koirille. Teille valmistetaan herkullinen illallinen avotulella kammissa.

Menussa voi olla esimerkiksi avotulella loimutettua lohta tai riistakäristystä. Kattauksemme sisältävät aina paikallisia raaka-aineita, perheyrityksemme hengen mukaisesti. Luonnontuotteita, kuten kuusenkerkkiä, sieniä tai metsämarjoja.

Kennelvierailu
€20
Sylilapsi (0-3 v) €0

Husky Spin private
€50

Lounas Spin
€60

Tuntinen
€90

Kynttiläillallinen kahdelle – Suomalaiseen tapaan
€320

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot jo varausta tehdessäsi.

Voimme palvellla suomeksi ja englanniksi. Muut kielet tilauksesta.

 

Tarkistathan sijaintimme ennen varauksen tekemistä. 

 

Otamme asiakkaidemme turvallisuuden vakavasti ja pidätämme oikeuden keskeyttää tilattu ohjelma epäsopivan vaatetuksen vuoksi kylmettymisen ehkäisemiseksi. 

Matkailua kaikille!

Loihakka on Pantou (Esteettömän matkailun hakemisto) listattu palveluntuottaja. Kammin kynnys on korkea ja Puuceemme ei ole esteetön henkilöille joilla on liikkumisen rajoitteita.

Esteettömiksi merkityt palvelumme ovat sopivia:

 • Pienille lapsille
 • Kuulovammaisille
 • Henkilöille, joilla on ongelmia puheen tuottamisessa
 • Näkövammaisille
 • Henkilöille, joilla on dementia, oppimisvaikeuksia, autismi tai muu kognitiivinen häiriö
 • Henkilöille, joilla on allergioita, astma tai erityisruokavalio
 • Ihmiset, joilla on pitkäaikaisia terveysongelmia (esim. hengitys- ja verenkiertosairaudet tai jokin näkymätön vamma)
 • Fyysisesti heikoille ihmisille
 • Pieni ja suuri kokoisille ihmisille
 • Henkilöille, jotka käyttävät teknisiä apuvälineitä
 • henkilöille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista avustajaa
 • Liikuntarajoitteisille tietyin poikkeuksin.

Talvella pyörätuolitkaan eivät ole ongelma, mutta vierailijalla on oltava kaksi avustajaa mukana, jos he haluavat osallistua rekiajeluun. Kesällä kennelalue on valitettavasti epätasainen ja pyörätuolin käyttö on hankalaa.

AUKIOLOAJAT
Huskymme rakastavat työtään ja me rakastamme nähdä heiluvat hännät ja juoksemisen riemun. Tästä syystä kennelimme on avoinna vain tilauksesta: laumajohtajina haluamme varmistaa, että koirillamme on vähintään yksi täysi lepopäivä viikossa.