Varaukset

Kennelvierailut ovat saatavilla ympäri vuoden. Jos viikko-ohjelmamme ei sovi sinulle, lähetä meille sähköpostia info@loihakka.fi.

Talvelle 2019-2020 voit varata Onlinessa ainoastaan Husky Spinin. Jos haluat varata tuntisen tai kuutamokeikan, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@loihakka.fi.

Pyydämme sinua tarkistamaan kennelimme sijainnin ennen varauksen tekemistä. Laumamme asuu luonnollisessa ympäristössä lähellä metsiä ja kaukana kaupungin valoista, joten julkista liikennettä on vain vähän ja sekin on kaukana. Voit varata kauttamme taksin, minibussin tai bussin sinulle ja ryhmällesi kätevästi.

Muista varata myös tarjoilut kammiimme

jos ryhmäsi koko on enemmän kuin 5 henkilöä, meillä on tarjolla Sinulle lisää vaihtoehtoja. Lähetä sähköpostia info@loihakka.fi

Haluamme myös varmistaa, että kaikilla asiakkaillamme on mahdollisuus tavata koiria rauhassa ja hiljaisuudessa. Tästä syystä kaikki varaukset ovat yksityisiä varauksia, lukuun ottamatta aikataulun mukaisia viikoittaisia ohjelmia tai muutoin mainittuja. Siksi muistutamme teille, että jos varaat vierailun kenneliin esimerkiksi klo 10.00, se on myös saapumisaikasi kenneliimme. Suunnittelemme päivämme siten, että jokaisella ryhmällä on runsaasti aikaa tavata ja tervehtiä koiriamme ennen kuin seuraava vierailijaryhmä saapuu.

Lue lisää