Varaukset

Kennelvierailut ovat saatavilla ympäri vuoden. Jos viikko-ohjelmamme ei sovi sinulle, lähetä meille sähköpostia info@loihakka.fi.

Vuodelle 2021 voit varata Onlinessa Husky Spinin ja kennelvierailun. Avaamme tuntisen varaukset onlineen heti, kun pystymme ottamaan ohjelmaan lisää varauksia. Jos haluat varata kuutamokeikan (kynttiläillallinen suomalaiseen tapaan), lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@loihakka.fi.

Saitko lahjakortin?

Varauksen tekemiseksi ota yhteyttä sähköpostilla info@loihakka.fi. Kerro sähköpostissa lahjakorttiisi suurella todennäköisyydellä merkitty tilauksen numero, eli # + 4 numeroa. Tätä numeroa ei ole, jos kortti on ostettu muutoin kuin verkkokaupastamme. Jos numeroa ei ole liitä sähköpostiin kuva kortista.

Jos kyseessä on lahjakortti HuskySpinille tai kennelvierailulle, saat paluupostissa lahjakortin mukaisen alennuskoodin, joka on käytettävissä verkkokaupassamme.

Jos kyseessä on kynttiläillallisen lahjakortti, kerro sähköpostissa myös toiveesi toteutusajankohdalle.

Huskyhommiin EPassilla, Smartumilla tai muulla vastaavalla edulla

HuskySpin-varauksissa suorita mobiilimaksu ja laita sähköpostilla maksun vahvistuskoodi. Saat paluupostissa lahjakortin mukaisen alennuskoodin, joka on käytettävissä verkkokaupassamme.

Tuntisen tai kynttiläillallisen varauksissa ota yhteyttä ensin sähköpostilla ja kerro sähköpostissa myös toiveesi toteutusajankohdalle.

Korttimaksut eivät meillä valitettavasti käy. Seteleillä maksut tapahtuvat paikan päällä.

Pyydämme sinua tarkistamaan kennelimme sijainnin ennen varauksen tekemistä. Laumamme asuu luonnollisessa ympäristössä lähellä metsiä ja kaukana kaupungin valoista, joten julkista liikennettä on vain vähän ja sekin on kaukana. Voit varata kauttamme taksin, minibussin tai bussin sinulle ja ryhmällesi kätevästi.

Muista varata myös tarjoilut kammiimme

jos ryhmäsi koko on enemmän kuin 5 henkilöä, meillä on tarjolla Sinulle lisää vaihtoehtoja. Lähetä sähköpostia info@loihakka.fi

Haluamme myös varmistaa, että kaikilla asiakkaillamme on mahdollisuus tavata koiria rauhassa ja hiljaisuudessa. Tästä syystä kaikki varaukset ovat yksityisiä varauksia, lukuun ottamatta aikataulun mukaisia viikoittaisia ohjelmia tai muutoin mainittuja. Siksi muistutamme teille, että jos varaat vierailun kenneliin esimerkiksi klo 10.00, se on myös saapumisaikasi kenneliimme. Suunnittelemme päivämme siten, että jokaisella ryhmällä on runsaasti aikaa tavata ja tervehtiä koiriamme ennen kuin seuraava vierailijaryhmä saapuu.

Lue lisää