Toteutamme ryhmille useita erilaisia luontoelämyksiä.

Kennelissämme toteutetun HuskySpinin lisäksi voimme siirtää tilauksesta valjakkomme sinne missä sinä ja ryhmäsi olette. Siirtopäivät kuitenkin myydään loppuun usein jo monta kuukautta etukäteen, joten otathan yhteyttä ajoissa info@loihakka.fi!

Lisäksi teemme retkiä Varjakansaaren upeaan historialliseen miljööseen, rakennamme ryhmällesi luontorastit tai perehdytämme porukkasi ruokasienten tai villivihannesten ihmeelliseen maailmaan.

Kaikkiin ryhmäohjelmiin on saatavilla oheen myös avotulella valmistetut maittavat ateriat joko Loihakan porukan tai oman ryhmäsi ”kokkikoululaisten” kokkaamana

Retki Varjakan saareen

1920-luku oli vaurauden ja liiketoiminnan aikakausi. Sekä höyrylaivat, että purjeveneet olivat alueella tuttu näky. Joskus jopa viisi alusta odotti vuoroaan satamassa. Lounaispankkia laajennettiin puun, puupalkkien ja sahanpurun avulla. Varjakassa oli oma elokuvateatteri, leipomo, kauppa, palokunta ja vankila. Oli hälinää aivan kuten pienessä kaupungissa.

1928 Sahan pääakseli rikkoutui kolmannen kerran. 1929 puutavaran vienti laski, kun New Yorkin pörssi romahti. Sahan omistaja ei halunnut suorittaa kallista pääakselin korjausta ja sulki sahan.

Matka saarelle taittuu perinteisellä puurakenteisella kapulalossilla.

Ohjelma järjestetään 18 km: n päässä Oulun keskustasta ja sisältää noin 3 km kävelyä

Hyvää kävelykuntoa tarvitaan. Samoin hyviä kenkiä ja säänmukaista vaatetusta.

Talvikelillä, jäätilanteen mukaan, matkan voi taittaa niin lumikenkäillen kuin koiravaljakollakin.

Ohjelman kesto: 2h –
Osallistujamäärä: 10 –
Pukeutuminen: sään mukaan
Saatavuus: Lossin ollessa vesillä sekä talvella jäätilanteen mukaan.
Hinta: alk. 15,00€ /hlö (sis. alv. 24%)

Eräkokkikoulu

Loihakan kokkikoulussa kokataan porukassa. Työkaluina mm. iloinen mieli ja avotuli. Tavoitteena on syödä mahat pinkeäksi itse valmistettua ruokaa

Ohjelman kesto: 2h –
Ryhmä: 5 – 20
Saatavuus: Ympäri vuoden

Hinta: alk. 34€ /hlö (sis. alv. 24%)

Luontorastit

Tervetuloa Loihakan luontorasteille! Rakennamme reitin aina tilaisuutta varten asiakaan haluamaan paikkaan. Tätä järjestämme ympäri vuoden ja vaativuudeltaan reitit ovat säädettävissä aina eskari-ikäisistä alan harrastajiin asti.

Ohjelman kesto: 1,5h –
Osallistujamäärä: 10 –
Pukeutuminen: Sään mukaan
Saatavuus: Ympäri vuoden

Hinta: 36,00€ /hlö (sis. alv. 24%)

Luonnonkosmetiikka

Ihosi suojaa sinua ympäristön haitalliselta kuormitukselta joka päivä. Ihon kautta elimistöösi kuitenkin imeytyy myös kemikaaleja. Siksi on tärkeää huolehtia ihon hyvästä kunnosta – puhtain luonnonmukaisin tuottein. Suomen luonto on kautta aikojen tarjonnut parasta ja puhtainta kauneudenhoitoa suomalaiselle iholle. Luonnonkosmetiikka on luontoäidin hellä ja tehokas tapa huolehtia ihosi kauneudesta ja terveydestä.

Luonnonkosmetiikkakurssimme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ystäväporukan saunaillan ohjelmaksi, työporukoille, polttariporukoille, pikkujouluihin tai muille ryhmille. Koulutus tapahtuu asiakkaan tiloissa, ja sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Kurssilla valmistamme yhdessä luonnonmukaisia kasvohoitoja, jalkakylpyjä, naamioita, päänahkahoitoja ja hiushuuhteita. Unohda parabeenit, silikoni ja fenoksietanoli. Raaka-aineina käytämme suomalaisia tuttuja luonnonkasveja kuten nokkosta, voikukkaa, pihatähtimöä ja mesiangervoa. Muut raaka-aineet löytyvät helposti suomalaisesta peruskeittiöstä: kaurahiutaleet, hunaja, luonnonjogurtti…Helppoa ja hauskaa hemmottelua – luonnollisesti!

Ohjelman kesto: 2h –
Ryhmä: 5 – 20
Saatavuus: Ympäri vuoden

Sijainti: Asiakkaan tiloissa 100 km säteellä Varjakasta

Hinta: alk. 22€ /hlö (sis. alv. 24%)

Matka sienten tai villivihannesten kiehtovaan maailmaan

Järjestämme ruokasienten tai villivihannesten maailmaan opastavia ohjelmia 5-15 hengen ryhmille satokaudella.

Ohjelmien aikana oppaamme perehdyttää osallistujia ja osallistuja oppii erottamaan näköislajit toisistaan.

Päivän päätteeksi nautitaan tulilla päivän satoa, eli opitaan sadon valmistuksesta ruoaksi asti.

Ohjelman kesto: 4h
Osallistujamäärä: 5 – 15
Pukeutuminen: sään mukaan
Saatavuus: satokaudella
Sijainti: Tilauksesta 100 km säteellä Varjakasta

Hinta: alk. 470,00€ /ryhmä (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Lue lisää